Novosti

Župan i zamjenici upriličili prijem za koprivničke olimpijce

Kako bi im čestitali na izvrsnim rezultatima koje su postigli na Zimskim olimpijskim igrama – Specijalnoj olimpijadi u Austriji, župan Darko Koren i zamjenici Darko Sobota i Ivan Pal, ugostili su članove Sportske udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Veliko srce“ – Natašu Zamljačanec Plahinek, Vladimira Strmeckog te Ivana Dujakovića, kao i njihovog trenera, ujedno i predsjednika Udruge Alena Maroševića.
U iznimno jakoj konkurenciji od 2700 natjecatelja iz 109 zemalja svijeta, Nataša i Vladimir osvojili su zlatna odličja u disciplini trčanja na krpljama na 200 metara, dok je Ivan osvojio odlično četvrto mjesto u istoj disciplini. Također, u štafetnom trčanju na krpljama Nataša i Ivan okitili su se i srebrnim medaljama.
Župan Darko Koren olimpijcima je uručio prigodne poklone te im iskazao podršku u nadolazećim natjecanjima.
Ove su medalje rezultat vašeg rada i truda, čestitam vam na dosadašnjim rezultatima koji su nam svima na ponos, ali i poticaj drugim sportašima da se upornost i vještine nagrađuju“, poručio je župan.
Trener Alen Marošević naglasio je kako su gotovo svakodnevno trenirali te dodao: „U početku smo bili samozatajni, nismo htjeli davati velika obećanja, ali na kraju smo premašili sva očekivanja. Ostvarili smo doista velike rezultate i za naš grad, županiju, ali i cijelu Hrvatsku, kao dio reprezentacije nacionalnog tima.“
Prijemu su prisustvovale i pročelnica Službe ureda župana, Melita Ivančić te pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, znanost, kulturu, sport i nacionalne manjine, Branka Cuki.
 
(foto  kckzz.hr)

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio