NovostiVijesti iz Podravine

Župan Koren i zamjenik Ljubić prisustvovali proslavi Dana Općine Koprivnički Ivanec

U prostorijama Društvenog doma u Koprivničkom Ivancu je održana svečana sjednica Općinskog vijeća čime je započela proslava Dana Općine i blagdana Ivanja. Sjednici su ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovali župan Darko Koren i zamjenik Ratimir Ljubić, a na svečanosti su bili i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, općinski načelnici, predstavnici udruga te osobe iz javnog i političkog života.
Župan Koren je u prigodnom govoru čestitao Dan Općine i zahvalio svima na suradnji te kazao kako se općina gospodarski razvija pri čemu je važan i društveni segment.
„Važan projekt kojemu težimo je izgradnja nove škole u Koprivničkom Ivancu i to je jedan od 11 projekata u našem investicijskom ciklusu. Uvjeren sam da ćemo to zajedno ostvariti u narednom mandatu“ poručio je župan te dodao kako je Županija u svim projektima partner i prijatelj općine.
Nakon završetka svečane sjednice u dvorištu Društvenog doma upriličeno je i paljenje tradicionalnog krijesa kojem su prisustvovali gosti i mještani Koprivničkog Ivanca

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content