OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Župan na Festivalu tehničke kulture u Križevcima

U Križevcima se održava središnja manifestacija tehničke kulture u RH – Festival tehničke kulture, a na svečanom otvorenju prisustvovao je i župan Darko Koren.
Cilj Festivala je upoznati posjetitelje s različitim područjima tehničke kulture i popularizirati tehničku kulturu među djecom i mladima, a u dva dana održavanja Festivala u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca održat će se brojne radionice, izložbe, prezentacije, demonstracije i projekcije.
U ime organizatora, Hrvatske zajednice tehničke kulture, pozdravne riječi na otvorenju je uputio predsjednik Ivan Vlainić, istaknuvši kako djeluju već 70 godina te okupljaju 17 nacionalnih saveza tehničke kulture, 19 županijskih, 34 gradske i 1 općinsku zajednicu tehničke kulture.
Prigodnim se riječima obratio i predsjednik Zajednice tehničke kulture Koprivničko-križevačke županije Ante Starčević, dok je o značajnim rezultatima i prvim mjestima na brojnim natjecanjima članova Zajednice tehničke kulture Križevci govorio predsjednik Ivan Knok.
Organizatori Festivala tehničke kulture su Hrvatska zajednica tehničke kulture i Zajednica tehničke kulture Koprivničko-križevačke županije, domaćin je Zajednica tehničke kulture Križevci, a suradnici nacionalni savezi tehničke kulture.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio