Novosti

Župan upriličio prijem za prof. Elizabetu Trepotec Marić

Župan Darko Koren upriličio je prijem povodom dodjele nagrade „Ivan Filipović“ za  2015. godinu učiteljici Osnovne škole „Ivan Lacković Croata Kalinovac“, Elizabeti Trepotec Marić, profesorici povijesti i geografije koja je na samom početku zahvalila županu i zamjeniku župana na organiziranom prijemu.

Župan Darko Koren naglasio je kako je „Koprivničko-križevačkoj županiji obrazovanje od velike važnosti i uvijek smo radosni kada svjedočimo trenucima kada se iz našeg sustava uspije izdvojiti pojedinac“. Uputio je čestitku i zahvalu na doprinosu županijskom obrazovnom sustavu prof. Trepotec Marić te dodao kako je „ova nagrada posljedica rada i rezultata“.

Godišnja nagrada „Ivan Filipović“ dodjeljuje se za  značajna ostvarenja istaknutim prosvjetnim djelatnicima. A o dugogodišnjem kvalitetnom i uspješnom stručno-pedagoškom radu profesorice Trepotec Marić s učenicima koje doprinosi razvoju, ugledu i unapređenju škole u kojoj radi, ali i sustavu osnovnoga školstva koji je prepoznat i na nivou Republike Hrvatske govorila je ravnateljica OŠ Ivan Lacković Croata Mirjana Bazijanec.

Čestitkama su se pridružili i zamjenik župana Ivan Pal i pročelnica Branka Cuki  istaknuvši zadovoljstvo kako je ovo „veliko osobno priznanje, priznanje Vašoj ustanovi, Vašim kolegicama i kolegama, ravnateljici, stručnim suradnicima, zajednici u kojoj djelujete i Županiji kao osnivaču škole.“.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live