Novosti

Županija kreće s dodjelom studentskih stipendija

Od ove akademske godine, Koprivničko-križevačka županija kreće s dodjelom stipendija studentima s područja Županije.
Stipendije će moći ostvariti studenti koji redovito studiraju na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj na preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima, integriranim preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima, preddiplomskim stručnim studijima i specijalističkim diplomskim stručnim studijima, kratkim stručnim studijima kao i s njima izjednačenim studijima u inozemstvu.
Svrha ove stipendije je poticati i osigurati uspješnost, obrazovanje za deficitarne struke te socijalnu jednakost studenata, a kriteriji koji će se uzimati u obzir su uspjeh na studiju odnosno godina studija, pojedinačne nagrade osvojene na državnim natjecanjima tijekom srednje škole odnosno ostvarene nagrade za znanstveno-stručne i druge odgovarajuće radove, volontiranje, socijalni status, deficitarna struka kao i ostvareno pravo na stipendiju u prethodnoj akademskoj godini.
Stipendija će se studentima odobriti za jednu akademsku godinu, a natječaj će biti objavljen najkasnije do 31. listopada 2016. godine.
Služba ureda župana

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live