Novosti

Županija podržala koprivničku ekipu na utrci „Wings for Life World Run 2017.“

Koprivničko-križevačka županija i ove je godine podržala koprivničku ekipu na humanitarnoj utrci Wings for Life World Run 2017. koja je održana 7. svibnja u Zadru.
Koprivničanci su se uključili po četvrti put, sudjelovalo je njih jedanaest, i to petoro članova Međunarodnog policijskog udruženja Regionalnog kluba Koprivnica, dvoje članova u invalidskim kolicima i jedna volonterka Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice.
Cilj je skrenuti pažnju na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za istraživanja koja se provode s ciljem pronalaska lijeka. Iako nije bilo ciljne linije, vrijedi spomenuti rezultate koprivničke ekipe: službenik Policijske uprave Koprivničko-križevačke Renato Begović istrčao je 21.07 km, Goran Solić 15.01 km, Željko Strmečki 14.47 km, Mirela Andrašić 11.01 km, Kristina Strugar Solić 7.45 km,  Igor Balaško je  u kolicima u pratnji Tanje Vlahović i Saše Vlahović prešao  4.23 km.  dok je Mirjana Horvat u kolicima u pratnji Dražena Magdića došla do 6.35 km.
Spomenimo i kako je na ovogodišnjoj utrci, prema službenim podacima organizatora, sudjelovalo 155 288 tisuća trkača iz cijeloga svijeta te da se trčalo na 111 lokacije na šest kontinenata i 12 različitih vremenskih zona.
Regionalni klub IPA Koprivnica zahvaljuje Koprivničko-križevačkoj Županiji i županijskog Zajednici sportova, Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj i Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja Republike Hrvatske na pruženoj pomoći i potpori.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live