Novosti

Županija podržala organizaciju 25. Memorijalnog turnira Goran Vrbošić-Vrba

U prostorima koprivničke gradske uprave održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen program 25. po redu Memorijalnog rukometnog turnira Goran Vrbošić-Vrba, koji se igra u spomen na tragično preminulog dobrovoljca Domovinskog rata i rukometaša.
Konferenciji za medije prisustvovao je zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je kazao kako je Memorijalni turnir, koji će održati od 2. do 3. veljače, financijski i organizacijski podržala i Koprivničko-križevačka županija, te kako je „iznimna čast dati doprinos manifestaciji u sjećanje na velikog rukometaša koji je položio svoj život za domovinu, ali i popularizirati ovaj sport, posebno među mladima“.
O obilježavanju velikog jubileja govorio je predsjednik Rukometnog kluba Koprivnica – Hangar 18 Alen Lazar, kazavši kako su za građane pripremili bogat program koji se sastoji od rukometnih utakmica, svečane akademije i koncerata. U sportskom dijelu nastupit će klubovi Zagreb, Našice i Zaprešić, kao i domaćini, s time da će sve utakmice biti revijalnog karaktera, a pridružit će im se i djeca.
Svečana akademija na kojoj će biti prikazan film o Goranu Vrbošiću-Vrbi  na rasporedu je 3. veljače, a prisustvovat će joj Počasno-zaštitna bojna Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske.
 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live