OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Županijski Savjet za umirovljenike i osobe starije životne dobi održao petu sjednicu

Savjet za umirovljenike i osobe starije životne dobi Koprivničko-križevačke županije održao je svoju petu sjednicu koju je vodio predsjednik Savjeta, ujedno i predsjednik Županijske skupštine, Željko Pintar, a prisustvovala joj je i pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja.
Sjednici je prisustvovala i gospođa Robertina Zdjelar koja je članovima Savjeta predstavila aktivnosti koje će se provoditi u ovogodišnjem Tjednu cjeloživotnog učenja  usmjerene  informatičkom opismenjavanju starijih osoba.
Na dnevnom redu bila je Informacija o donošenju i primjeni Odluke o sufinanciranju troškova smještaja u domove socijalne skrbi za starije i nemoćne osobe, gdje je pročelnica Koluder Vlahinja istaknula kako su dosad zaprimljena i odobrena  43 zahtjeva za sufinanciranjem smještaja, a u narednom se razdoblju očekuju i novi.
Sljedeća točka na dnevnom redu bilo je obilježavanje Međunarodnog dana starijih osoba 1. listopada, kada će se u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu održati edukativne tribine na temu pravne, zdravstvene i socijalne zaštite umirovljenika i starijih osoba.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio