Novosti

Županov prijem za predstavnike Kliničke bolnice Dubrava

Kako bi još jednom iskazao zahvalnost za sve što čine za građane Koprivničko-križevačke županije, župan Darko Koren održao je svečani prijem za predstavnike Kliničke bolnice Dubrava.

Naime, suradnjom Zavoda za kardijalnu i transplantacijsku kirurgiju te Zavoda za bolesti srca i krvnih žila Kliničke bolnice Dubrava s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica povećao se postotak preživljavanja stanovnika s obzirom da se pacijenti prevoze iz koprivničke bolnice u zagrebačku.

Župan Koren zahvalio je predstavnicima Zavoda za bolesti srca i krvnih žila Davoru Bariću i Diani Rudan na ovoj besprijekornoj suradnji, ali i predstojniku Službe za internističke djelatnosti u koprivničkoj bolnici Krešimiru Šutalu kao inicijatoru ovog susreta.

O dugogodišnjoj suradnji dviju bolnica osvrnula se sanacijska upraviteljica koprivničke Bolnice Sandra Sinjeri te dodala kako suradnja traje već dugi niz godina i kako su brojni životi na ovaj način spašeni.

Koliko je ova suradnja dviju bolnica snažna istaknuo je doktor Šutalo spomenuvši kako se koprivnička bolnica već osjeća kao dio odjela Kliničke bolnice Dubrava, a doktor Davor Barić zahvalio je županu na priznanju i ukratko naveo nekoliko primjera gdje su ljudi brzom reakcijom koprivničke bolnice prevezeni u Kliničku bolnicu Dubrava na hitnu operaciju.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live