Novosti

Županova čestitka povodom Međunarodnog dana sestrinstva

U povodu Međunarodnog dana sestrinstva koji se obilježava 12. svibnja u znak sjećanja na začetnicu modernog sestrinstva Florence Nightingale upućujem poruku svim medicinskim sestrama i tehničarima koje rade u zdravstvenim ustanovama na području Koprivničko – križevačke županije.
Svake se godine na ovaj dan zdravstveni djelatnici i javnost osvrnu na rad i ulogu medicinskih sestara i tehničara u njezi bolesnih i zaštiti zdravih ljudi, čija je zdravstvena zaštita nezamisliva bez tog poziva.
Značajke vašeg jedinstvenog poziva su odgovornost i pažnja, senzibilitet za osjećaje pacijenata, briga i samostalnost, ali i timski rad te posvećenost dobrobiti bolesnika u njegovim najtežim životnim stanjima. Sestrinski poziv ujedinjuje sve ono najpozitivnije i najetičnije što se krije u ljudskom biću.
U znak velike zahvalnosti vašoj ljudskosti i nesebičnosti, koje svakodnevno dokazujete pomažući bolesnima, čestitam Vam Međunarodni dan medicinskih sestara i želim vam puno uspjeha u poslu kojeg besprijekorno obavljate i u najtežim situacijama.
Vaš župan:
Darko Koren

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio