Novosti

Info radionica za privatne koncesionare primarne zdravstvene zaštite

U prostorijama PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, 12. kolovoza 2016. godine s početkom u 13,00 sati održat će se info radionica za privatne koncesionare primarne zdravstvene zaštite.
Tema radionice bit će trajno otvoreni poziv Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije „Poboljšanje pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti s naglaskom na udaljena i deprivirana područja kroz ulaganja u potrebe pružatelja usluga zdravstvene zaštite na primarnoj razini“, a radionicu organizira Koprivničko-križevačka županija u suradnji s POROM Razvojnom agencijom Podravine i Prigorja.
Temeljem Poziva Ministarstva za Koprivničko-križevačku županiju predviđen je maksimalni ukupni iznos od 7.026.203,41 kuna koji je podijeljen u dvije skupine: kupovinu opreme kojom se doprinosi proširenju usluge primarne zdravstvene zaštite u prihvatljivom području te doprinosi smanjenju upućivanja pružatelja primarne zdravstvene skrbi u bolnice i manji infrastrukturni zahvati na domovima zdravlja kako bi se uskladili s Pravilnikom o minimalnim uvjetima u pogledu prostora, radnika i medicinsko-tehničke opreme za obavljanje zdravstvene djelatnosti.
Služba ureda župana

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live