Novosti

Obilježena 22. godišnjica Zavoda za javno zdravstvo

U prostorijama Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko – križevačke županije, održana je dvadeset druga godišnjica Zavoda za javno zdravstvo. Na samom početku svečanog događanja obratila se ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Draženka Vadla i pozdravila sve prisutne te zahvalila prvenstveno Županiji na potpori svih ovih godina, svim djelatnicima i suradnicima na još jednoj uspješnoj godini rada. Nakon uvodnih riječi održala je prezentaciju na temu Zdravlje i zdrastvena zaštita, te govorila o zaraznim bolestima, zdrastvenoj problematici mladih, okolišu i zdravlju, ekološkim čimbenicima, a navela je i probleme vezane za ovisnosti o drogama i alkoholnim pićima.

Valja spomenuti da je Zavod ove godine na poseban način obilježio godišnjicu rada i to danima otvorenih vrata. U posjetu su im prošloga tjedna bili vrtićanci, u Domu za starije održali su aktivnosti za rano otkrivanje raka, dok je u Matici umirovljenika održano predavanje o zdravom i aktivnom starenju.

Svečanom obilježavanju prisustvovao je i župan Darko Koren sa suradnicima. U svom obraćanju župan je pozdravio sve prisutne, te spomenuo dosadašnja županijska ulaganja u Zavod i naglasio da je do sada uloženo više od 12 i pol milijuna kuna koje je Zavod svojim konstantnim radom, aktivnostima i programima itekako opravdao istaknuo je župan.

„Imamo veliki broj stručnih ljudi koji savjesno obavljaju svoje dužnosti i upravo oni su ključ našeg zajedničkog uspjeha.“, rekao je župan Darko Koren.

Osvrnuo se i na prijašnju adaptaciju Zavoda te dodao kako Zavod danas djeluje u najsuvremenijim uvjetima, „što se izrazito dobro uklapa u kvalitetan zdrastveni sustav kakav želimo imati u našoj Županiji“ kazao je župan.

Ovoj svečanoj proslavi nazočili su i predsjednik Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo Danimir Kolman, zamjenik koprivničke gradonačelnice Mišel Jakšić, zamjenik gradonačelnika Grada Križevaca Ivan Vuk te ostali ravnatelji županijskih zdravstvenih ustanova i zavoda te drugi ugledni gosti.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live