Novosti

Održan radni sastanak na temu pripreme sezone na Šoderici

U prostorijama Koprivničko-križevačke županije održan je radni sastanak s predstavnicima organizatora manifestacija, ugostiteljima i drugim zainteresiranim s ciljem pravovremene i kvalitetne pripreme sezone na Šoderici. Uz župana Darka Korena, direktora Županijske turističke zajednice Zdravka Mihevca i načelnika općine Legrad Ivana Sabolića, sastanku su prisustvovali i predstavnici mnogih udruga i saveza.

Na sastanku je raspravljano o manifestacijama koje će se ove godine održati na Šoderici, koordinaciji aktivnosti i tehničkim preduvjetima za održavanje manifestacija te o promociji, a za neke manifestacije su već određeni datumi održavanja.

Župan Koren je podržao planirane turističke aktivnosti na Šoderici te najavio punu podršku Županije, u najvećoj mjeri kroz djelovanje turističke zajednice.

Direktor Županijske turističke zajednice Mihevc upoznao je prisutne s potporom turističke zajednice prvenstveno kroz promociju događanja na Šoderici kao i promociji Šoderice kao atraktivne turističke destinacije.

Prisutni organizatori manifestacija, ugostitelji kao i svi drugi iznijeli su svoje planove za sezonu. Obzirom da je revitalizacija „podravskog mora“ započela prije 4 godine, svi prisutni su se složili da je ovo veliki napredak obzirom da će se ove godine na Šoderici održati dvadesetak velikih kulturno-zabavnih i športskih manifestacija, većinom vikendima ali i tokom tjedna.

Na sastanku je istaknuto da postoji sve veći broj vlasnika vikend objekata koji su spremni registrirati svoje objekte kao smještajne kapacitete što bi djelomično riješilo trenutni problem nepostojanja smještajnih kapaciteta na Šoderici.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live