Novosti

Županijska Turistička zajednica predstavila kalendar manifestacija u 2017. i brošuru „Podravina i Prigorje na dlanu“

U organizaciji Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije održana je tiskovna konferencija za medije u prostorijama Županijske uprave na kojem je prezentiran kalrndar manifestacija za 2017. godinu i brošura “Podravina i Prigorje na dlanu”.
Konferenciji je prisustvovao i župan Darko Koren koji je pri tom istaknuo: „Smatramo da je turizam jedna važna grana gospodarstva koja na ovom kontinentalnom prostoru ima zapravo velike mogućnosti i perspektivu. Iskorištenje tih mogućnosti ovisi o svima nama i o institucionalnom okviru, turističkim zajednicama i Županiji, ali i o gradovima i općinama, te o privatnim investitorima koji bi trebali biti zainteresirani da ulaganjem svojega privatnog kapitala ostvaruju profit od te djelatnosti, ali isto tako i o medijima koji su izuzetno važni u turističkom sektoru“.
Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije od 2007. godine tiska kalendar manifestacija za područje Koprivničko-križevačke županije. Kalendar zbivanja za 2017.  tiskan je na 32 stranice u hrvatsko – engleskoj verziji, kojim je obuhvaćeno 167 manifestacija.
Kao i svake godine posebno su predstavljene velike manifestacije na području Županije: Ribolovci svome gradu, Križevačko veliko spravišče, Picokijada, Podravski motivi, Međunarodni folklorni festival „Iz bakine škrinje“, Velika Gospa u Molvama, Renesansni festival, Dan sv. Marka Križevčanina. Isto tako, u kalendaru su predstavljene i manifestacije koje organizira Turistička zajednica Koprivničko – križevačke županije: Country vikend, Velika martinjska špelancija i projekt „Pisanica od srca“.
Kalendar se može nabaviti u turističkim zajednicama, hotelima i putničkim agencijama, a biti će objavljen i na web stranicama TZ KKŽ.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live