NovostiSportske vijesti

Šest kadetkinja RK Podravka Vegete pozvano u reprezentaciju za Europsko prvenstvo u Crnoj Gori

Izbornik hrvatske ženske kadetske reprezentacije Nenad Smiljanec, objavio je popis igračica za novo okupljanje uoči skorašnjeg Europskog prvenstva u Crnoj Gori. Na popisu se nalazi 21 igračica, a još osam ih se nalazi na pričuvnoj listi. Iz Rukometnog kluba Podravka Vegeta na popisu su vratarka Ana Crnjak te igračice Lana Strugar, Lara Perić, Tena Megerle, Ema Stručić i Ema Balaško. Na pričuvnom popisu je još jedna perspektivna Podravkina vratarka, Nika Galinec. 

Reprezentacija će se okupiti u Zagrebu, 26.lipnja u jutarnjim satima, a zatim produžiti u Zadar. Tu će boraviti do 2. srpnja 2021. godine. Smještaj će biti u Kampu Hrvatskog rukometnog saveza. Budući da će gošće Kampa biti i mlade rukometašice Crne Gore, planirana su i dva međusobna susreta. Crna Gora će pak, uzvratiti Hrvatskoj za to gostoprimstvo, neposredno uoči Europskog prvenstva.

Kao što je poznato, Europsko prvenstvo u Crnoj Gori, na rasporedu je od 05. – 15. kolovoza 2021. godine. Naša reprezentacija smještena je u vrlo tešku skupinu sa Švedskom, Rusijom i Slovenijom.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content