Novosti

Sport za sve: sportskim igrama na trgu prezentirali ostvarene rezultate i zdrav način života

Gradska Zajednica sportskih udruga organizirala je na Trgu svetog Jurja u Đurđevcu predstavljanje sportskih udruga uz promoviranje zdravog načina života.
Brojnim sportskim igrama, osim udruga, priključili su se vrtićarci DVMaslačak, ostali osnovnoškolci te članovi Udruge Mali Princ. Klubovi koji djeluju u sklopu Zajednice promovirali su svoje aktivnosti te rezultate koje su ostvarili, a građani su imali priliku okušati se u raznim sportovima.
Gradonačelnik Hrvoje Janči nije skrivao zadovoljstvo s radom i ostvarenim rezultatima naših sportskih udruga, a ovu priliku je iskoristio za druženje sa najmlađim sportašima.
Ponosimo se rezultatima svojih klubova koji su ponekad i iznad naših očekivanja, a isto tako i rezultatima koje postižu na županijskoj, državnoj i međunarodnoj razini Rezultati koje ostvaruju članice za jednu ipak manju sredinu su više nego odlični.
-Grad Đurđevca okuplja 21 aktivnih članica sa preko 600 aktivnih sportaša i sportašica koji su uključeni u sportske aktivnosti preko svojih klubova. Svake godine u klubove se učlanjuje sve više djece. Đurđevac je sportski je grad, a to se danas vidi kroz veliki broj aktivnosti u dvoranama i na vanjskim terenima tijekom cijele godine, u koje se, osim djece, uključuje i veliki broj građana kroz raznorazne rekreativne aktivnosti- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.
Gradonačelnik i ravnatelj Osnovne škole Grgura Karlovčana Danijel Domišljanović protiv mladih tenisača odigrali su i jednu prijateljsku partiju tenisa.
Predstavljanje je iskorišteno i da se najmlađima skrene pozornost na važnost svakodnevnog bavljenja sportom, dok su djelatnici policije upozoravali najmlađe na sigurnost u prometu.
Cilj ovoga predstavljanja je da se promovira zdrav način života kroz naglašavanje važnosti bavljenja sportom kao jedne od prioritetnih aktivnosti u životima mladih ljudi.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio