NovostiVijesti

U Glogovcu održana Večer folklora, Sršek: “Sretni smo što KUD Rudar može organizirati svoju tradicionalnu manifestaciju…”

U Društvenom domu u Glogovcu, Kulturno-umjetničko društvo ‘Rudar’ Glogovac bio je domaćin tradicionalne Večeri folklora na kojoj su, osim domaćina, nastupili članovi i članice Kulturno-umjetničkog društva “Stative” iz Karlovca, Hrvatskog pjevačkog društva “Ferdo Rusan” iz Virja te Kulturno-umjetničkog društva “Fiolica” iz Orehovice.

Bila je ovo 18. po redu Večer folklora koju je uime Općine Koprivnički Bregi otvorio Stjepan Sršek napomenuvši da je riječ o tradicionalnom događaju koji je ponovno zaživio nakon dvije godine pauze zbog epidemioloških mjera.

Sretni smo što naš KUD Rudar može organizirati svoju manifestaciju na kojoj ugošćuje svoje drage prijatelje, ljubitelje folklora i čuvara narodne baštine. Na ponos općine ovom manifestacijom promiču se ne samo aktivnosti društva Rudar, nego i aktivnosti cijeloga kraja. Stoga sa zadovoljstvom otvaram ovu Večer folklora i svima prisutnima želim da uživaju u pripremljenom programu i ugodnom druženju u našem Glogovcu – rekao je Sršek na početku programa.

Bogata fotogalerija na portalu Drava.info;

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live