AktualnoNovostiVijestiVijesti iz Županije

U Rasinji održana 13. Županijska smotra učeničkih zadruga Koprivničko-križevačke županije

U sportskoj dvorani Osnovne škole Andrije Palmovića Rasinja održana je 13. Županijska smotra učeničkih zadruga Koprivničko-križevačke županije. Ove godine na smotru se odazvalo 10 učeničkih zadruga koje su sudjelovale u natjecateljskom dijelu, te zadruge iz OŠ Donja Dubrava i OŠ Martijanec kao gosti smotre.
Na samom početku ravnatelj Krunoslav Belaj pozdravio je sve zadrugare i uvažene goste, među kojima su bili zamjenik župana Ratimir Ljubić, načelnik Općine Danimir Kolman i predsjednik Općinskog vijeća Zvonimir Fajfarić.
Smotru su svojom nazočnošću uveličali i ravnatelji Tomislav Hanžeković iz OŠ Sv. Ivana Žabnog, Mirjana Ribić iz OŠ Donja Dubrave, Sonja Vuljak iz OŠ Đelekovca, Dunja Šajatović iz OŠ Drnje, Mirjana Bazijanec iz OŠ Kalinovac, te Miroslav Fuček iz OŠ Ferdinandovac.

Nakon prigodnog kulturno-umjetničkog programa, smotru je otvorio zamjenik župana Ratimir Ljubić, a zatim se pristupilo ocjenjivanju kreativnih radova mladih zadrugara.
Prvo mjesto osvojila je Učenička zadruga Kupina iz OŠ Andrije Palmovića u Rasinji, druga je bila UZ Vretence iz OŠ Braće Radić Koprivnica, a treća UZ Nemčićevi suncokreti iz OŠ Antun Nemčić Gostovinski. Dvije najbolje plasirane zadruge predstavljati će našu županiju na državnoj smotri koja će se ove godine održati u Poreču.

foto: Koprivničko-križevačka županija

izvor i foto:  Koprivničko-križevačka županija

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live