Novosti

Županija prijavila dogradnju knjižnice i zbornice OŠ Molve na Program podrške regionalnom razvoju

Koprivničko-križevačka županija prijavila je projektni prijedlog  rekonstrukcije postojeće škole i kotlovnice, dogradnju knjižnice i zbornice te nadogradnju spremišta u Molvama na poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2017. godini.
Prema Programu podrške regionalnom razvoju indikativni iznos sredstava za sve projekte s područja Koprivničko-križevačke županije iznosi 2.600.000,00 kuna.
Program Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije namijenjeni su sufinanciranju infrastrukturnih radova na objektima komunalne, socijalne i gospodarske infrastrukture u vlasništvu prihvatljivih podnositelja zahtjeva kao i objekti u vlasništvu pravnih subjekata čiji su osnivači podnositelji zahtjeva i u njihovom su većinskom vlasništvu, a koji su na raspolaganju široj lokalnoj zajednici kao što su dječji vrtići, škole, kulturni centri, domovi kulture, knjižnice, čitaonice, objekti socijalne i zdravstvene skrbi te ostali javni objekti.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live